Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

James Gunn, Nike, Twitter Ja Suuri Sosiaalimedian Senaatti Kuuntelu

  • Ikävää kun sun slogan toimii sekä kehotuksena itsemurhapommituksiin, että myös kutsuna kehittämää itseä.
    Ikävää kun sun slogan toimii sekä kehotuksena itsemurhapommituksiin, että myös kutsuna kehittämää itseä.
  • James Gun on todellinen vitsiniekkari.
    James Gun on todellinen vitsiniekkari.

Elämme hienoja kulttuurisodan hetkiä!

 

Toinen isompi konservatiivi protesti viime viikkojen ajalta näyttää onnistumisen orastavia merkkejä. Niken kurssi on äkisti kääntynyt laskuun. Lasku näyttäisi johtuvan Collin Kopernick kohusta mutta voi olla myös sattumaa.

 

https://www.cnbc.com/2018/09/04/nike-shares-tumble-after-company-reveals...

 

 

Pörssikurssithan muodostuvat siten, että kaksi simpanssi heittelee ulostetta tikkatauluun. Tästä syystä pörssimarkkinat saattavat vaihdella myös muista kuin mediakohu syistä.

 

Ironista itse kohussa on tietenkin se, että HC-vasemmisto on jo vuosikausia boikotoinut Nikeä. Tämä johtuu siitä, että nike valmistaa kenkänsä aasialaisella lapsityövoimalla. Nyt myöskään konservatiiveillä ei ole syytä ostaa Niken kenkiä.

 

Aikaisempi suurempi läpimennyt konservatiivi protesti oli tietenkin Marvel elokuvien ohjaajan James Gunn irtisanominen pedofilistien twiittien vuoksi Disneyltä. Oli syytösten oikeellisuudesta mitä mieltä tahansa niin itse ainakin olen lopen kyllästynyt tähän ”outrage-kulttuuriin”. James Gunn vain ilman punch-linea tai mitään mitään ilmoitti tykkäävänsä nussia pieniä poikia. Hän teki tämän monella värikkäällä eri tavalla. Itsehän sananvapaus ääriajattelijana olen sitä mieltä että, vastustan sydämestäni mitä hän sanoi, mutta olen valmis kuolemaan sen puolesta, että hän saa niin sanoa.

 

Oikeastaan hassua, että missä on kaikki vasemmistolaiset itkemässä kuinka "yhtiöt saa tehdä mitä ne haluaa!" -kun niitä tarvitaan.

 

 

On jotenkin hirvittävää miettiä kuinka paljon hommia konservatiivi oikeistolle pedofilia-korttti oikein tekee.

 

Vasemmistolla on hienot aseet löytyy vihapuhetta, varjobannausta, sensurointia, Natsi ja rasisti korttia ja muuta. Oikeiston ainoa todesta otettava ase on tällä hetkellä pedofiili kortti.

 

Se on kuitenkin pelottavan efektiivinen ja toki hyvä niin, vaikka varmasti tässäkin maassa Tapio Puolimatkan viholliset tekevät kaikkensa tylsyyttääkseen kyseistä leimakirvestä. Kamoon se oli vaan vitsi!

 

Kun nyt kulttuurisodasta kirjoitan niin mainittakoon myös tuleva Twitterin senaatin kuuntelu. Kysesesä tulee olemaan todellinen sananvapauden ystävän summer blockbuster kun @jackkia vastassa on Alex "Globalists are turning the frogs gay" Jones.

Tuo sammakko teoriahan on sen kovimpia ja oudosti uskottavimpia juttuja ja sen on itsenäisesti varmistaneet ainakin Sargon of Akkad eli brittipoliittinenaktivisti Carl benjamin sekä toimittaja Milo Yiannopoulos, jotka ovat kumpikin pyytäneet anteeksi epäilyksiään ja kiitelleet teoriasta info wars haastatteluissaan.
 

https://mashable.com/article/twitter-ceo-jack-dorsey-tweets-testimony-co...

https://www.infowars.com/alex-jones-in-dc-to-face-his-accusers-at-social...

 

 

Aiakisemmin Mark Zuckenberg näyttäisi päässeen cambridge analytican triggeröimästä senaatin kuuntelussa läpi ihan puhtailla liskomies papereilla. Tämä johtuu siitä, että vahvasti (epäilen) seniili yhdysvaltojen korkein oikeus ei oikein ole "hip with the kids" ja tajua sosiaalisen median software puolesta niin paljon,että osaisivat kysyä oikeita kysymyksiä mm shadowbannauksesta.

 

 

 

https://

 

Tämä CNN @jack haastattelu on kuvaava.

 

Jack vastaa CNN kysymykseen shadowbannauksesta:

"The real question behind the question (the shadow banning) is that: Are we doing something according to political ideology or viewpoints? And we are not period. We do not look at content in regards to political ideology or viewpoints. We look at behaviour. "

 

 

Tuo on muuten nykypäivänä paljon luvattu! Eikä pidä twitterin kohdalla ensinnäkään paikkaansa.

 

Juuri paljastuneen tapauksen mukaan Twitter bannasi konservativii aktivistin nimimerkillä "Blue check watch". Blue check watch perusti kuuluisan #verifiedHate jonne hän keräsi sinisten check merkkien eli lähinnä liberaalien toimittajien parhaat kiihotukset valkoisia kohtaan.

 

https://

 

Tämä twitterin puolueettomuus on oikeastaan ihan julkinen salaisuus ja aikaisemmin Candance Owens aka red pill black. Retwiittasi tunnetun rasisti toimittajan @nytimes editor @sarahjeong twiitin.

Hän kuitenkin vaihtoi alkuperäisestä twiitistä ovelasti valkoiset mustiksi ja sai näin hyvin odotetusti banniä.

 

http://www.foxnews.com/entertainment/2018/08/06/twitter-apologizes-after...

 

@jackia alkoi kuitenkin pian omatunto kolkuttamaan ja hän päätti päästää Candacen pois twitter vankilasta. (tai ehkä sen teki joku hänen työntekijänsä.)

 

Puolueettomuus tuntuu kuitenkin sen verran haastavalta konseptilta ystävällemme @Jackille, että odotan senaatin kuuntelusta tulevan jotain hyvin viihdyttävää.

 

Toivon, että reilusti yli satakiloinen Alex Jones päättää reilusti paukuttaa Twitterin @Jackin hentoja valkoisia liberaali pakaroita. Nyt jos koskaan on siihen kunnolla aihetta!

 

Onko nämä Twitterin kuolinkorinat? Tuomitaanko Twitter vaaleihin vaikuttamisesta?

Aikana jolloin Trump ei saa enää bannätä ketään henkilökohtaiselta Twitter tililtään, koska se saattaisi iskeä liian kovasti liberaali toimittajien tunteisiin. Saatamme vihdoin saada jotain rotia myös sosiaalimedian jätteihin!

 

https://youtu.be/XVvnu0LSgjg?t=36m2s

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tämä johtuu siitä, että vahvasti (epäilen) seniili yhdysvaltojen korkein oikeus ei oikein ole "hip with the kids" ja tajua sosiaalisen median software puolesta niin paljon,että osaisivat kysyä oikeita kysymyksiä mm shadowbannauksesta.

Osaisitko selittää tyhmälle, mitä tekemistä korkeimman oikeuden tuomareilla, tai heidän mahdollisesti esittämillä kysymyksillä voisi olla senaatin työskentelyssä?

Toimituksen poiminnat