Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

Tommy Robinson tippui muistireikään. Britannia jää kaipaamaan.

  • Tommy Robinson on aina rohkeasti puhunut multikulturalismia vastaan.
    Tommy Robinson on aina rohkeasti puhunut multikulturalismia vastaan.
  • Kannattaa ostaa tämä hänen kirjoittamansa kirja. Se on tosi jännittävä.
    Kannattaa ostaa tämä hänen kirjoittamansa kirja. Se on tosi jännittävä.

Tommy Robinson on vangittu Britanniassa. Median kirjoittamia juttuja tästä aiheesta poistetaan jatkuvasti netistä. Britannia on vaatinut tietosulun niin, että tästä aiheesta ei saa raportoida maailmalla. Miettikää! Ainakin burningham live, the mirror, RT Breitbart, Daily recordin aihetta käsittelevät artikkelit on poistettu.

 

Tommy Robinson oli kuvaamassa muslimi etnisten raiskausjengien oikeuskäsittelyä siellä ulkopuolella. Häntä syytetään ”Breaching the peace” -rikkomuksesta. Se tarkoittaa aktiviteettia joka heti uhkaa väkivaltaista tilannetta tai SAATTAA uhata väkivaltaista tilannetta. Eli jos haluat jonkun hiljaiseksi niin pro tip uhkaa sitä väkivallalla ja * puff * siinä menee sinun sananvapaus.

 

 

"He tulivat keskellä yötä. He koputtivat lujaa jos halusivat tehdä naapureille esityksen, että pelkäisivät. Ehkä he tulivat salaa, jos he vaan haluaisivat aiheuttaa vainoharhaa. Sinut vangittiin sinulle annettiin ehkä 20 minuuttia kerätä sinun tavarat. Sinut heitettiin auton perään. Sinut vietiin jonnekin laitokseen jossain. Siellä sinua saatettiin kiduttaa tai ruoka loppui. Sinulla ehkä oli tarvittavia, lääkkeitä, ruokaa ja vaateet olosuhteisiin nähden tai sitten ei ollut. Sinä ehkä palasit sinä ehkä et palannut."

 

Tommy Robinsonilla on paljon vihamiehiä vankiloissa. Viimeksi kun hän oli vankilassa, hänen päälleen yritettiin kaataa kiehuvaa sokerivettä. Toisaalta oli tapaus briteissä missä mies jätti pekonisämpylän moskeijan eteen. Hän joutui briteissä yli vuodeksi vankilaan ja kuoli sen ensimmäisen aikana. Miettikää sitä. Mies joutui vuodeksi vankilaan sämpyläpilasta. Hän maksoi pilasta lopulta hengellään.

 


Syytön mies vankilassa. Tarina on jo orwell maisesti sysätty muistireikään. Kiitos panostuksestasi kulttuurinationalismiaktivismin parissa. Inspiroit minua itseäni kirjoittelemaan näistä jutuista ja taistelemaan vapaamman yhteiskunnan puolesta. Kiitos hienosta työstä natsismia, islamismia ja muita ääriaatteita vastaan. Jos tämä jää sinun viimeiseksi retkekseen niin tiedä, että sinut tullaan muistamaan.

Toivottavasti voimme täällä Suomessa edes ottaa tästä tarinasta oppia. Näitä virheitä ei olisi meidän pakko toistaa. Kun annetaan multikulttuurisuuden yhteiskunnassa kasvaa niin tähän se eittämättä johtaa. Vain hullu odottaa eri tulosta meille kuin mitä Britanniassa on jo tapahtunut. Miten olisi, jos lopettaisimme humanitaarisen maahanmuuton suomeen esimerkiksi viideksi vuodeksi.

 

Arvioisimme niitä integraatio tuloksia mitä viiden vuoden aikana hallitus saisi aikaan. Minä olen täysin avoin ajatukselle, että Sipilä osaa jotain mustaa magiaa käyttämällä saada homman toimimaan. Semmoisen tempun mistä ei muualla Euroopassa ole kuultukaan. Nyt kun on ollut puhetta näistä kansalaisvaatimuksista. Eikö rikollisuus tilasto ja työllisyysprosentti voisi ainakin olla yhtä hyvä kun kantasuomalaisilla keskimäärin. Mielestäni tämä on täysin kohtuullinen vaatimus. Kun yhteiskuntaan ottaa tietynmäärään ei liberaaleja arvoja niin tässä tulos.

 

Yhteiskunnasta voi kuten Britannian tapaus osoittaa, tulla totalitaristinen. Kannattaa muistaa nämä sanat ensi vaaleissa. Torilla tavataan!

- Väinö Hirvelä 26.5.2018

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No ihan oikein. Robinöson on hiukan hölmö.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomalaiset vankilat olisivat täynnä ja uusia pitäisi rakentaa kiireesti, jos hölmöys olisi vangitsemisen perusta.

Väinö Hirvelä

Koska minä olen hyvä ihminen. Ja hyvät ihmiset välittää kun hyville ihmisille tapahtuu pahoja juttuja. Niin Robinsonin on pakko olla paha ihminen koska silloin minun hyvänä ihmisenä ei tarvitse välittää mitä hänelle tapahtuu. Ei terve moraali toimi noin. Ehkä sun kannattaisi kuunnella profeetan sanaa?

https://www.youtube.com/watch?v=S2opZQFqrUQ

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"Toisaalta oli tapaus briteissä missä mies jätti pekonisämpylän moskeijan eteen. Hän joutui briteissä yli vuodeksi vankilaan ja kuoli sen ensimmäisen aikana."
https://metro.co.uk/2018/05/24/extremist-left-baco...
Varsinaisesti ei murhaa epäillä, mutta tekstissä mainitaan, että muslimit ovat saattaneet olla kuolonuhrille epäystävällisiä.

Tässä kuitenkin on mielenkiintoinen mahdollisuus, miten käytännön kuolemanrangaistus palaisikin Britteihin viranomaisten suojeluksessa.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

"Toivottavasti voimme täällä Suomessa edes ottaa tästä tarinasta oppia." Enemy of the State löytyy Amazonin valikoimasta erilaisina versioina, myös Kindlenä. Jonkun pitäisi se suomentaa, jotta aiheesta saataisiin aikaan asiallinen keskustelu. Nythän se tuppaa olemaan poteroista huutelua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Jälleen tämä moneen kertaan nähty ilmiö: kelvottomalla suomella kirjoitettu yhyy-sananvapaus-vaarassa -höpöjuttu.

Esitä edes jotain todisteita siitä, että ’Britannia on vaatinut tietosulun’. Eräs maan suurimmista nettimedioista, liberaaliksi luonnehdittu Independent kertoo kyllä tästä viimeisimmästä tempusta esiintyä jotenkin merkittävänä: https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/tommy-...

Jos uutiskynnys ei ylity, niin ei se silti tarkoita sananvapausongelmaa. Median ei tarvitse olla mainostamassa pikkurikollisen rasistimiekkareita. Robinsonin tekeytyminen ’raportoijaksi’ ei asiaa muuksi muuta.

Sekopäähäirikön ja mahdollisesti käsistä riistäytyvien mielenosoitusten poistaminen vaikkapa oikeustalon luota ennakoivasti on Englannissa ihan laillista. Vangitseminen on liioiteltu ilmaisu, tyyppi otettiin kiinni ja vietiin putkaan, kuten tapana on rauhanhäiritsijöiden kanssa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Yritätkö väittää et sananvapauden sankari Marco de Witt ei olisi myöskään joutunut tiedotussulkuun? :D

https://youtu.be/mrYsjuApyvw

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vaatinut tietosulun.....
Äärioikeisto rakastaa suomenkielen.....

Väinö Hirvelä

Tottakai!
https://twitter.com/PeterSweden7/status/1000097056...

Siinä on tietosulku päätös. Tommy robinsonhan on siis Stephen Lennon oikealta nimeltään.

En tietenkään poistetua artikkelia pysty tässä kohtaa todistaamaan ja sitä väitettä voi vaikka kohdella monesta erinäisestä semi luotettavasta lähteestä tulleena huhuna tässä vaiheessa.

Korjaan väitteen blogiin jos on tarve tai teen oikaisun kommentteihin kun varmati tässä parin päivän sisällä selviää tarkemmin tämä tilanne.

Ottaen huomioon miten britannian hallitus on kyseistä henkilöä kohdellut niin en pitäisi mahdottomana, että asia on justihin näin.

Toinen ääripää mahis on että hän on oikeasti ja perustellusti aiheuttanut jonkun isomman järjestyshäiriön sillä oikeustalolla kuvaamisellaan ja on nyt pari päivää putkassa. Aika näyttää.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Tom Robinsson, siis tää kuuluisa homorokkari?

https://youtu.be/KmR3p3-LN94

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tommy Robinsonin oikea nimi onkin Lennon :D

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

No mä ajattelinkin että jotain olen Tom Robinson Bandistä joskus nuorena kuullut (2-4-6-8 Motorway ja Power in the Darkness ainakin soivat usein radiossa, ja olivat minullakin jollain c-kasetilla), mutta Tommy Robinsonista en ole kuullut mitään. Enpä olet tainnut mitään menettääkään.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Nämä punavihreät suvaitsevaiset laskevat palstan tasoa ala-arvoisella roiskimisella.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Roiskahtiko sun näppäimille?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä rasistia voi sanoa rasistiksi, ei siitä millään lailla palstan taso laske.

Siitä kyllä palstan taso laskee, kun löytyy jopa niitä, jotka näitä rasisteja puolustavat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei laske siitäkään. Parempi että ovat täällä kuin ideologiaansa käytännössä soveltamassa. Oppivat ehkä vähitellen että keskustelu on ihan kivaa ja että kieltä kun kunniottaa niin väkivaltafantasiat ja pikaratkaisumallit kummasti laantuvat.
Lisää rasisteja Puheenvuoroon!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Makkonen valittaa tasosta. Heh.
Sinäkin voit toki omalta osaltasi jelpata Hirvelää ja esittää todisteita hänen väitteilleen valtiojohtoisesta uutispimennosta.

En muuten ole yhtään suvaitsevainen enkä punainenkaan.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Suvaitsevainen? Pois se (ainakin) minusta!

Mutta olen joutunut oppimaan elämään myös eri tavoin ajattrelevien kanssa tai siis koska mahdollisuuteni on heikot estää ketään olemasta tyhmä, niin antaa kaikkien kukkien kukkia. Ja omasta oikeudestani irvailla väärämielisille pidän myös oikeuden.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Hirvelä, tuo "gag order" koskee itse asiassa käsillä olevaa neljän raiskauksesta syytetyn oikeudenkäyntiä. Sillä ei ole mitään tekemistä Tommy Robinsonin kanssa.

Koita lukea ja ymmärtää. Ainakin The Metro, The Sun ja The Independent ovat jo kirjoittaneet Robinsonin pidätyksestä. Jos tuo gag order koskisi Robinsonista kirjoittamista, nuo lehdet olisivat vaikeuksissa.

Raiskausoikeudenkäynnistä saa tuon määräyksen mukaan kirjoittaa vasta kun oikeudenkäynti on päättynyt.

Korjaus: kyseessä onkin vaihteeksi "grooming" -tapaus oikeudessa, ei siis raiskaus sinänsä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Lue se linkkaamasi gag order, siitä selviää, että kyseessä on oikeudenkäynti henkilöitä "Akhtar and others" vastaan, eikä tuo määräys koske Robinsonista kirjoittamista. Olet väittänyt, että lehdistöä on kielletty kirjoittamasta Robinsonista. Se on täyttä pötyä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Otahan Hirvelä kirjoituksesi pois, koska kirjoitat valheita. Kyseessä on aivan eri tapaus, ja se kyllä käy ilmi tuosta määräyksestä, mikäli olet lukutaitoinen. Twitter-kuvan lopussa lukee selvästi oikeudenkäyntien diaarinumerot (kaksi kappaletta) ja perässä "Akhtar and others".

Todella tyhmää kirjoittelua.

Väinö Hirvelä

Ai väärä linkki on jokin todiste? Pahoittelen, että linkkasin väärin. Noniin nyt on todisteet vastattu tuohon sun toiseen kommenttiin niin voit sinäkin pikkuhiljaa rauhoittua.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ei yhtään parantunut noista muista linkeistä, sama gag order ja sama oikeudenkäynti, eli siis kruunu vastaan Akhtar and others. Kai sinä nyt sentään lukea osaat? Sieltä lopusta se käy ilmi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Näyttää siltä, että sinä ja muut möyhöttäjät eivät osaa lukea tuomioistuimen päätöstä asiassa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #31

Ei taida mennä perille vaikka rautalangasta vääntäisit tai makkaranpalalla houkuttelisit.
Täytyy kyllä ihmetellä, että mitäköhän se tämä Hirvelä myy puhelimitse - ja milläköhän menestyksellä?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #38

Brooklyn Bridge myynnissä Hirvelällä, Golden Gate ja Eiffel-torni menivät jo.

Väinö Hirvelä Vastaus kommenttiin #31

Ai emme osaa?
No onneksi nämä journalistiset outletit osaa.
http://www.breitbart.com/london/2018/05/26/redacte...

Tämä juttukin varmaan näyttää tältä ihan sen takia, että se on uusi post-moderni tyyli? Se ei missään nimessä ainakaan johdu mistään olemattomasta gag orderista.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Robinsonia kohdellaan kaltoin Britanniassa ja Buigdemontia Espanjassa. No, kuningaskunnat eivät ole demokratioita.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

En voi muuta kuin ihmetellä teitä suvaitsevaiseksi itseänne mieltäviä ihmisiä. Mitä sitten vaikka Tommy Robinson olisi rasisti? Eikö rasistille kuulu ihmisoikeudet? Vaikka hänelle annettaisiin kuoleman tuomio, te olisitte varmaan siltikin täällä puollustamassa sitä, että kun se on rasisti. Voi tätä facepalmien määrää.

Ja sitten te valitatte kun teitä kutsutaan äärilaidaksi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

En ole kovin suvaitsevainen. Tyhmyyttä ei tarvitse suvaita.

Tuo gag order koskee siitä oikeudenkäynnistä tiedottamista, jossa vastaajina ovat "Akhtar and others". Se on voimassa siihen asti, kunnes oikeudenkäynti on päättynyt. Se ei koske Tommy Robinsonin pidättämisestä tiedottamista.

Gag order koskee vain ja ainoastaan siinä nimeltä mainittua.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Olen täysin tietoinen siitä. Lähinnä puutuin noiden muutamien perusteluihin tuolla ylempänä.

Geert Wilders muuten lähetti kirjallisen kysymyksen tästä maan ulkoministerille. Saa nähdä ottaako persut tästä kopin...

Parliamentary questions to the Dutch Minister of Foreign Affairs about the arrest and safety of Tommy Robinson.

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1000426...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #35

Minusta te vaan tuotatte tänne Suomeen jonkun huhuperäisen jutun jostain nevöhöödistä. Mikä vitsi? Ihme askartelua Suomen suvessa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #35

No, hyvä että olet tietoinen, aika monta kertaa jouduin sitä ainakin Hirvelälle toistamaan.

Missä ihmeen tuomioistuimessa tämä Robinson on tuomittu vapausrangaistukseen? Hän oli kai ehdollisessa vapaudessa jostain aikaisemmasta synnistä, näin olen käsittänyt.

Epäilen vahvasti, ettei häntä vielä ole edes viety oikeuteen, koska kyllä hänellä täysi puhevalta on tuossa omassa asiassaan eli olisihan siitä jo kuulunut muutakin kuin huhua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Mitä sinä Pihkola oikein iniset? Kuka ja missä teille rasistiroboteille on opettanut, että Robinson on joku sankarimarttyyri?
No ne nyt ovat vaan päättäneet siellä Englannissa, että rauhoitetaan se käräjätuvan lähitienoo ja siksi tuo tunnettu häirikkö lähti konstujen niskaperseotteessa, kun tuli sinne huomiohuoraamaan. Hän ei siis ole mikään sananvapauden sankari vaan perseilevä idiootti. Ja kyllä, hänellekin kuuluvat ihmisoikeudet ja niitä ei ole nyt mitenkään loukattu. Häirikön poistaminen paikalta ei tietenkään ole ihmisoikeusrikkomus.

Hannu Hautalampi

Tommy on melkoinen profeettaa. hauska katsoa kun hölmöläiset keskustelevat Robinsonin kanssa ja eivät ymmärrä mistä se puhuu mutta sitten on hauska katsoa kun kaikki mitä Robinson sanoo on todistettu oikeaksi ;D
https://www.youtube.com/watch?v=tG_WQQesj_4&t=700s

Toimituksen poiminnat