Roturealistit: Voittamassa Merkittävän Sananvapaus Kamppailun Twitteriä Vastaan

Mihin voi nykypäivänä politiikassa luottaa? No tietenkin siihen, että Amerikan liberaalit ovat moraalisesti opportunistisia. Tuomari määräsi korkeimmassa oikeudessa, että Trumpin Twitter seinä on nyt julkinen foorumi: "Public forum"*1. (Myöhemmin jutussa julkinen foorumi). Tämä tehtiin sen vuoksi, että lähinnä liberaalit journalistit halusivat estää Trumppia ”bannaamasta” heitä twitter seinältään.

 

Vaikka tästä saattaa seurata ikävää psykologista haittaa Trumpille kun hän joutuu altistumaan vasemmistolaisten luokattomalle läpälle. Tilanne on äärimmäisen herkullinen roturealisti ja valkoisten edun puolesta puhuvalle Jared Taylorille. Jaredilla on menossa lakijuttu Twitteriä vastaan *2. Ymmärtääkseni Jared on haastamassa Twitterin oikeuteen perustellen, että:  Twitter on julkinen foorumi eikä häntä siksi voida kieltää käyttämästä palvelua.

 

Käsittääkseni jos Jared muuttaa lakivaatimustaan siihen suuntaan, että Twitter ei voi estää häntä pääsemästä Donald Trumpin Twitter seinälle. Tuomari perusteli päätöstään perustuslakiin vedoten. Nimenomaisesti hän vetosi niin sanottuun ensimmäiseen lisäykseen*3 korkein oikeus on siis tehnyt ennakkotapauksen, että Donald Trumpin Twitter seinä on julkinen foorumi. En usko, että Twitterillä on tähän nokkaan koputtamista. Ilmeisesti firmat eivät saakaan tehdä ihan mitä haluavat, aika kumma juttu näin libertaarisesta näkökulmasta.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Twitterin on annettava hänen luoda uusi tili tai palautettava hänen tilinsä käyttöoikeudet. Päätöksestä vastannut tuomari perusteli päätöstään sillä, että Trumpin Twitteristä on harrastettu ulkopolitiikkaa. Trumpin Twitteristä on myös nimitetty julkisen hallinnon työntekijöitä. Jäämme jännityksellä odottamaan miten tuleva ennakkopäätös tulee sanomaan.

 

Minua niin huvittaa kun opportunistiset Amerikan liberaalit teeskentelevät klassista liberaalia. Leikki seuraa aina samaa kaavaa: Ensin he väittävät, että "firmat voivat tehdä mitä haluavat" Tämä pätee kuitenkin vain silloin kun se tarkoittaa pahojen natsi oletettujen toimijoiden sananvapauden rajoittamista. Sitten kun heidän oma oikeutensa kirjoittaa Trumpin seinälle on uhattuna, he alkavat nopeasti huutaa sananvapautta ja valittaa sensuurista.

 

Itse ole sananvapaus absolutistina erittäin iloinen tästä jännittävästä juonen käänteestä. Teoriassa jos Facebook päättä myös, että on julkinen foorumi*4. Voi pian sama laki kamppailu tapahtua myös Facebookin puolella. Silloin Facebookin pitäisi lopettaa konservatiivisten ajatusten sensuroiminen. Yhtäkkiä yli yön mies ei enää voisikaan synnyttää ja mikä ehkä tärkeintä: Sen voisi myös sanoa ääneen. Susanna Koivula varmaan kiittäisi. Se olisi kerrassaan upea lopetus tälle postmodernin ajan tarinalle.

25.5.2018

Lähteet:

1* http://archive.is/Eye5k

2* https://www.independent.co.uk/news/world/americas/white-supremacist-jare…

3* https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_perustuslain_toinen_lis%C3%A4ys

4* https://

VinHirvel
Perussuomalaiset Tampere

Olen 31-vuotias puhelinmyyjä joka harrastaa stand-up keikkoja, kirjoittamista ja pidän youtube blogia epäsäännöllisesti kanavalla MusaVaino . Olen 2016 kesällä vasta kiinnostunut politiikasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu