Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

Fire and Fury Kirjan Läpimulkaisu -Novelli Trumpin Hallinnon Alkutaipaleesta

  • Edes Trump kätyreineen eivät uskoneet tulevaan vaalivoittoon.
    Edes Trump kätyreineen eivät uskoneet tulevaan vaalivoittoon.

Tää vaikuttaa lämminhenkiseltä kirjalta!


https://


Trump kuvataan hyväntahtoiseksi jätiksi. Tai Jumalaksi jolla on äärimäisen lyhyt keskittyminen. Trumppia selvästi vaivaa median vihamielisyys. Se on stressaavaa ja aiheuttaa sen, että hän iltaisin soittaa random ihmisille ja vuotaa vitusti tietoa. Eikä nyt varsinaisesti edes varmista, ettei ne vuoda niitä eteenpäin. Se vaan pölisee salaisuuksia, jotka vuotaa sitten medialle jotain kautta. Juutalaiset trumpin hallinnossa kuvaavat, että se on juutalaiset vastaan muut vihamielinen fiesta. Syy on seuraava:


Tump on sen tyylinen, että jos sille selittää jonkun hyvän argumentin niin siitä tulee Trumpin argumentti kyseiseen asiaan. Tosin vain siihen asti kunnes seuraava henkilö tulee vastaan. Jos tällä on trumpin mielestä vahvempi sisäisesti johdonmukainen argumentti niin Trump omaksuu tämän. Niinpä sillä on ihan helvetisti väliä kuka puhuu Trumpille viimeisenä ennen päätöstä. xD Esim Military trans ban oli semmoinen päätös jolle oli varattu 4 päivää ja oli neljä vaihtoehtoa ja trumpin piti punnita niitä. 10min niin se oli jo itse twitterissä vuotanut valintansa. XD


Itse Trumppia läheisimmissä politiikoissa on monenlaista poliittista agendaa. Banonin lätkäpaita nationalismia ja joku republikaani jne. Trumppi ja media ovat kummatkin epäluotettavia kertojia jotka yrittävät tuhota toistensa uskottavuuden.
Trumpin hallinto vuotaa aivan mitättömiä juttuja jatkuvasti mediaan. Ensinnäkin se tehdään hämätäkseen itse Trumppia. Trumpin hallinnon jäsenet voivat ikään kuin "tilata" seuraavan päivän agendan, ensin vuotamalla se lehdistölle alkuillasta. Sitten lehdistö kirjoittaa jotain jonka perusteella Trump päättä jotain. Lisäksi he käyttävät mediaa työkaluna hyökätäkseen toisiaan vastaan ihan mitättömistä henkilökohtaisista syistä. (eivät kirjan mukaan vuoda niinkään itse trumppia vahingoittaakseen. Tämä on amatöörimaista.)


Vaaleista sen verran, että Trumppi eikä kukaan muukaaan mukana ollut oikeasti uskonut voitoon. Se oli lähinnä statementti valtiota kohtaan. Jotain siitä, että Trump ei ollut tosissaan kamppanjansa suhteen kertoo se, että hän ei itse rahoittanut kamppanjaansa. Hän ainoastaan lainasi 10 miljoonaa omaan vaalityöhönsä mutta nimenomaan lainasi. (Ei pitänyt hyvänä sijoituksena.) Muut mukana olleet tekijät olivat jo pedanneet että miten hyötyvät jatkossa siitä Trumpin kampanjoinnista vaikka eivät olisikaan voittaneet. Noh tuuleet muuttui kun Trumppi valittiin ja Trumppi haluaa tosisaan palvella maataan. Trumppi taitaakin siis olla aito kansaansa rakastava nationalisti ja perhemies par excellance. Poliittinen osaaminen 0. Ihmisten tutntemus ja manipulaatio: 10.

Hassua oppia, että South Park olikin oikeassa kuvatessaan Mr. Garrisonin vaalitunnelmia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat