Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

#Metoo-kampanja on miestensyyttelykulttuurin jäävuoren huippu

  • Nykypäivän Feminismin tila muistuttaa aika lailla kuvaa.
    Nykypäivän Feminismin tila muistuttaa aika lailla kuvaa.

 

 

On ilo katsoa kulttuurillista #metoo-hysteriaa. Vaikka olen henkeen ja vereen miesasia-aktivisti, en tule valuttamaan yhtään kyyneltä liberaalimiesten menetettyjen urien perään.

 

Ehkä he naiivisti uskoivat, ettei heidän itse tarvitse pelätä "kuuntele ja usko"-kulttuuria, jonka perään itse niin kovasti kuuluttivat. Ehkä he ajattelivat, että koska naiset harvoin tekevät vääriä syytöksiä ja suurin osa syytöksistä on aiheellisia, emme tarvitse aikaisemmin vallinnutta "syytön ennen kuin toisin todistetaan"-mentaliteettia. Ehkä on turvallisempaa vain kuunnella ja uskoa. Yleisen mielipiteen takia syytetty menettää monesti jo kaiken, vaikka mitään ei olla vielä edes ehditty tutkia. Siitä huolimatta mietin; ovatko tämän pelin suurimpia häviäjiä sittenkään miehet tai edes liberaalit hännystelijämiehet?

 

Tulevaisuudessa esimiesten dilemmaksi muodostuu naisten palkkaamiseen liittyvät riskit. Jos esimies valitsee olla palkkaamatta naisen, syytetäänkö häntä sukupuolisyrjinnästä? Ja jos työtehtävään valitaan nainen, onko ainoastaan ajan kysymys, milloin esimiestä syytetään esimerkiksi seksuaalisesta häirinnästä? Vaikka asia ei olisikaan näin mustavalkoinen, monella alalla asia tullaan näkemään juuri esittämälläni tavalla.

 

Tämä mentaliteetti tulee leviämään muihinkin elämän osa-alueisiin. Jos naisten kanssa työskentelyyn ja yleisesti olemiseen alkaa liittyä kasvava riski syytetyksi tulemisesta, miehet alkavat suojella itseään naisilta. Tilanteen häviäjät ovat ansaitusti naisten ylivaltaa ajaneet feministit, jotka eivät voi enää demonisoida syyttömiä miehiä tai päästä käsiksi heidän resursseihinsa, mutta myös tavalliset miehet ja naiset. Siis miehet, jotka eivät ahdistele naisia, sekä naiset, jotka eivät näe jokaisessa katseessa tai hipaisussa tuomittavaa ahdistelua ja syytä miehiä perusteettomasti.

 

#Metoo-kampanjan seuraukset tulevat näkymään kulttuurissa vielä vuosikymmeniä. Kampanja näyttää koko miestensyyttelykulttuurista ainoastaan jäävuoren huipun, eikä mikään tällä hetkellä viittaa siihen, että yleinen mielipide olisi muuttumassa. Jos sukupuolten välille syntyy tällaisen ajattelun seurauksena kuilu, sillä on arvaamattomia ja kauaskantoisia seurauksia, jotka vaikuttavat koko yhteiskuntaan.

 

Väinö Hirvelä

PS-Nuorten edustajiston jäsen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Sukupuolten välille on jo pari vuosikymmentä rakennettu ammottavaa kuilua. Tämä on osaltaan selityksenä suureen sinkkujen määrään ja pieneen syntyvyyteen sekä nuorten vakavaan neuroottisuuteen koskien seksiä ja sukupuolisuuttaan. Tilanne on hälyttävä.

Tervejärkinen ihminen ei osallistu tähän sukupuolten erottamista ajavaan kampanjaan. Se on ampunut yli jo vuositolkulla.

Väinö Hirvelä

juuri näin. Semmoissten ihmisiten jotka ei edes usko objektiiviseen totuuteen vain subjektiivisuuteen ei kannata antaa diktatoida sun elämää!

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

YouTubesta löytyy hyviä videoita asiasta.. yhdessä esim kerrottiin collegesta jossa jopa urheilija miehet sanovat "että ei jaksa naisia enää eikä jaksa edes rueta seurustelemaan jne.. yhden yön juttuja olisi mutta ikinä ei voi tietää onko seuraavana päivänä oikeudessa syyttömänä.. parempi vain jättää naiset rauhaan ja keskittyä urheiluun"

Näin hyvinvointi valtiossa Usassa josta Suomikin ottaa mallia!

Väinö Hirvelä

Joo tämä on surullista ja pelottavaa lastemme vuoksi!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Ehkä he ajattelivat, että koska naiset harvoin tekevät vääriä syytöksiä ja suurin osa syytöksistä on aiheellisia, emme tarvitse aikaisemmin vallinnutta "syytön ennen kuin toisin todistetaan"-mentaliteettia."

Päinvastoin, tutkimusten mukaan naiset tekevät vuosittain yli 100 perätöntä raiskausilmoitusta.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/361892-p...

Joten voidaan vain arvioida, kuinka monet naisten tekemistä muistakin syytteistä on perättömiä, varsinkin kun nykyään perättömiä ilmoituksia saadaan tehdä nimettöminä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Tämän metoon kaikkein tuhoisin puoli on se että sillä edistetään islamilaista naisten alistamista. Sen seurauksena tullaan vähitellen erottamaan miehet ja naiset toisistaan kaikkialla, niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Ja seuraava askel on sitten naisten pakkopukeminen roskasäkkeihin. Metoo porukka on ilmeisestikin islamistiväen masinoima alkujaan.

Onneksi alkaa tulla esiin järkeviä naisia kuten Deneuve Ranskassa ja Ruotsissa joi useita.

Tämä metoo-hölmöily syyllistää myös jokaisen tavallinse miehen, jokainen mies on jo nyt potentiaalinen kähmijä ja raiskaaja. Vaikka aivan valtava osa tavallisista miehistä on harrastranut ja toivottavasti harrastaa jatkossakin kähmintää, niin kuin aina ennenkin, toisen osapuolen toivomuksesta ja suostumuksella. Jos näin ei olisi ollut niin meitä ihmisiä olisi täällä pallolla huomattavan pieni määrä.

Tähän on tultu että miehetkin jo laittavat silmukan kaulaansa miellyttääkseen feministejä.

Toimituksen poiminnat