Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

Täynnä vihaa ja halveksuntaa ilman pätkääkään itsetuntemusta.

  • Karman laki käytännössä, internet näkökulmasta tarkasteltuna.
    Karman laki käytännössä, internet näkökulmasta tarkasteltuna.

Onko sinua haukuttu Natsiksi, Rasistiksi tai vaikkapa naisvihaajaksi? Käsittelen artikkelissa yleistä dynamiikkaa mihin törmään netissä jatkuvasti. Törmään siihen sekä siinä mielessä, että lehdistö ja muut etuoikeutetussa asemassa oleva hyökkäävät yksilöita tai ihmisryhmiä vastaan leimaamalla nämä.

Törmään siihen, myös sitä kautta, että kun natsi tai rasisti -kortti on pelattu ja uhri reagoi asiaan jollain tavalla. Siitä seuraava uhriutuminen on monesti hyvin ennalta arvattavaa. Kaikki etenee saman kaavan mukaisesti.

https://www.youtube.com/watch?v=VCXvUsXGN6s

https://www.youtube.com/watch?v=GAFBOZiHmf8

Feminismin yksi suurimmista ongelmista on, se että se käyttää etuoikeutettua asemaansa (eli sitä että monet tähti politikot ja media kannattaa aatetta ja sitä, että siitä puhuminen yhteiskunnassa on hyväksyttyä) lyödäkseen heikompiaan. Tässä tapauksessa valkoista miestä, miksei joskus jopa oikeistolaista naista tai väärinajattelevaa homoa. Uhrille eli tässä tapauksessa valkoiselle miehelle ei anneta puollustautumismahdollisuutta, koska mitä tahansa mies sanookaan se voidaan helposti tulkita naisvihamieliseksi kommentiksi. Ikään kuin se, että uhri vaatii henkisen väkivallan lopettamista olisi itsessään väkivaltaa feministejä eli naisia kohtaan. Naiset eivät ole yhtä kun feminisit mutta feminisit näitä termejä pyörittämällä saavat kyllä asian monesti vaikuttamaan varsinkin mediassa siltä, että feministit ja naiset tarkoittaisivat samaa.

Feministit eivät kuitenkaan tätä tehdessään trollaa.

Tässä on suuri ero, Minä tykkään trollata. Olen Etninen Kekistani. Teen sitä, että etsin keskusteluja ja heitän sinne kommentin joka on juuri niin absurdi kun uskon, että joku voisi vielä olettaa täysipäisen feminisitin jättävän. Teen tämän osana Internet Meme kulttuuria. Osittain teen tämän pikkumaisista syistä, huvittaakseni itseäni. Jos joku tarttuu syöttiin ja lähtee vastustamaan absurdia heittoani niin olen hyvin tytyyväinen. Tämän vasta-reaktion haluan aiheuttaa.

Feministin peli on paljon synkempi. Feministin peli ei mielestäni enää ole ihan täysipäistä, koska feministi ei tajua fantasian ja todellisuuden eroa. Näytti ulkoinen mailma sitten miltä tahansa, niin feministi iloisesti jatkaa porskuttamista. Hän elää niissä ajatuksissa ,että naiset on suunnilleen miesten orjia ja patriarkia elää paljon vahvempana kuin vaikkapa keskiajalla. Tämä siitä huolimatta, että millä tahansa yhteiskunnallisilla mittareilla varsinkin Suomessa elämme tasa-arvoisinta ajanjaksoa koko ihmiskunnan historiassa. Tämä pitää erityisesti tämä pätee siihen mitä tulee miehen ja naisen väliseen tasa-arvoon.

Elämme valkoisenylivallan tarkoitan siiis tietenkin kansanosasemmalta nimeltään demokraattisessa kapitalismissa. Demokraattinen kapitalismi on aivan aboluuttisesti paras yhteiskunta järjestelmä mitä on koskaan kehitetty. Valkoinen mies on myös keksinyt paljon päheitä juttuja, kuten tieteen ja hän on myös muummoassa ensimmäisenä lopettanut orjakaupan.

Feministi trollaamisen sijaan sijaan 100% uskoo aina olevansa uhri. Samaan aikaan kun feministi painaa lähetä nappia eli lähettää nyrkin iskun keskelle valkoisen heteromiehen identiteettiä, hän on jo mielessään alkanut uudelleen kirjoittaa tapahtumasarjaa niin, että hän onkin tapahtumasarjan se aito uhri. Hän ei mielestään koskaan aloittanut loan heittoa mustamaalaamalla ja vääristelemällä todellisuutta omasta feministisestä linssistään. Kaikki on pahan valkoisen miehen syytä, tietenkin.

Karman laki tarkoittaa sitä että jos epäitsekkäästi yrität kääntää todellisuutta muotoon johon se ei taivu niin siitä seuraa vastreaktio, joka on yleensä kaoottinen ja negatiivinen. Vastareaktio kohdistuu yleensä siihen joka valehtelee, levittelee toisista paskaa tai muuten tekee tarpeettomasti viholliseksi jonkun syyttömän. Miksi se siis yllättää feministin aina, että jos hän puhuu pahaa ihmisryhmästä kuten valkoiset miehet, gamerit tai joku muu ryhmä niin siitä ei järin pidetä. Valtava vihavöyry tulee omaan suuntaan. Viimesimpinä illustroivina esimerkkeinä tulee mieleen, mv-lehteä kohtaan rasismikortilla hyökännyt nainen tai postilaatikon rasistisesta tahrasta itkenyt nainen.  Vai onko peli kenties niin, että kyseesssä tarkkaan laskelmoitu ja käsikirjoitettu tomintamalli? Vähän kuten Sipilän dramaattiset lentokoneleikit.

Osaisiko joku auttaa miten tähän tulisi suhtautua? Toisaalta voisi vastustaa koska tuntuu intuitiivisesti näin koulukiusattuna oikeudenmukaiselta puollustaa heikommassa asemassa olevaa ihmisryhmää, mutta se nyt antaa toisaalta vaan täysin turhaan uhrikapitaalia feminisitille. Tällä uhrikapitaalilla feministi jaksaa taas myörytä hyvän matkaa.

Toisaalta ympärillämme lait ja kulttuuri muuttuu. Ihmisten asenteet omaan ihonvääriinsä valkoisuuteen ovat välillä huvittavan absurdit. Toisaalta halutaan ehdottomasti taata ihmisarvo ja ilmaista rahaa kelle vaan muun väriselle, mutta samaan hengenvetoon koetaan, että itse on jotenkin perisyntinen. Luodaan uudenlainen kastijärjestelmä jonka pohjalla ovat valkoiset miehet ja aatelisen arvoa pitävät kaikenmoiset marginaali porukat. Tottakai,ettei syvästi harhaisen oikeudentajuiselle vassarille tulisi paha mieli toisten ihmisten opressoinnista täytyy tähän kylkeen levittää pahoja huhuja ja kirjoituksia valkoisista miehistä kuten natsi saksan aikaan tapana oli kirjoitella juutalaisista. Tämä ryvettäminen, syyllistäminen ja tottakai valkoisten syntyvyyden vähenemisen vaatiminen vaikuttaa niin, että mm. rajat olisi pikaiseen avattava. Halveksuva propaganda tuntuu puhuttelevan kansanmiestä. Luuletteko, että rajojen avaaminen tuo jonkun synninpäästön? Miksi toisi kun ei tälläkään hetkellä valkoisten miesten parjaaminen ole missään suhteessa todellisuuden kanssa.

Pikkuhiljaa kansanmies alkaa enemmän ja enemmän raottaa kukkaroaan ja ilmeisesti valtion rajoja. Lievittääkseen tätä niin kutsuttua valkoisenmiehentaakkaa. Tosin jos häneltä kysytään niin hän todennäköisesti väittää vain levittävänsä Globalismin ilosanomaa, mutta onneksi teot puhuvat kovemmin kuin sanat.

Viimeisimpänä raa’an pudotuspelin häviäjinä taisi tippua keskustanuoret.  http://keskustanuoret.fi/ajankohtaista/nuorkeskustan_ihmisarvopamfletti_pakolaiskiintio_kymppitonniin.745.news Onneksi olkoon menitte syyllistämisansaan. En tarkoita, että feminisit ansoittivat teidät mutta tarkoitan, että häpeä omasta identiteetistä mahtaa olla suurta kun miettii, että perheiden yhdistämisten kera puhutaan potentiaalisesti jopa 30 000 ihmisen ottamista Suomeen. Tälläiselle poliittiselle ulostulolle tuskin on kysyntää muuta kuin yhteikunnan eliitin toimesta, jotka eivät ole tekemisissä lieveilmiöiden kanssa.  Miten tälle noidankehälle saadaan loppu? Mikä puolue tai nuorisojärjestö murtuu paineen alla seuraavaksi?

24.7.2017 Väinö Hirvelä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat