Unscripted Maahanmuuto- sekä EU kriittisen nuoren persun mietteitä.

John Oliver ja Schrodingerin maahanmuuttaja

  • John Oliver ja Schrodingerin maahanmuuttaja

https://www.youtube.com/watch?v=umqvYhb3wf4

Käsittelen yllä olevaa tv-ohjelma pätkää hyvin kriitisesti ja tarkasti, koska mielestäni se on hyvin kuvainnollinen otanta siitä, miten valtamediassa maahanmuttokeskustelu on hyvin usein lastenkengissä.Ihanko oikeasti?  Pätkä alkaa näyttämällä, jotain pyörätuolissa istuvaa nais machinisit ammatinhaltijaa.  Ai niinku, että muka suurin osa syyrian pakolaisista olisi pyörätuolivammaisia korkeastikoulutettuja naisia? Vähän epäilen? Nice try, mutta kaikkihan tietää, ettei tuommoinen naispyörätuolipotilas oikein edusta mitä Europpaan laivoilla kuskataan. (Toisin sanoen nuoria työkykyisiä miehiä.)

John Oliver vielä syyllistää vielä hienosti päälle, että tämä henkilö ansaitsee nähdä alienin ja kuningattren sekä tavata ihmisen jolla on oikeat tunteet. Ikään kuin todellisuudessa maahanmuuttajat ei olisi yliedustettuina raiskaus ja rikostilastoissa. (lähde: https://www.youtube.com/watch?v=iBABgHHZvSM&t=27s sisältää väitteen, että ruotsissa festivaaleilla raskaukset on lisääntynyt 1000% ja vuotaneen poliisireportin mukaan yksikään näistä raiskaajista ei ollut kantaruotsalainen.)

Aikamoista propagandaa siis, että syyllistää yhdellä surku-tarinalla sitä, että länsi ei ota maahanmuutajia ihan hulluna. (huom. mielestäni aika hulluna ottaa jo!) Massa Maahanmuutolla on vakavia sosioekonomisia ja poliittisia vaikutuksia valtioihin.
Jännä ,että John Oliver ei mainitse _YHTÄKÄÄN_ negatiivista puolta. Todella harkitsevalta kaverilta joka ei ainakaan keräile irtopisteitä sillä että paukuttaa rumpua, kuinka hyvä ja tunteellinen ihminen hän itse on.


Tätä aihetta ei ehkä kannata käsitellä, jos tarkoitus on vain suoltaa puhdasta propagandaa. Tää koko aihe on aika raskas ja sisältää paljon  negatiivista ja positiivista. On tärkeää auttaa ja voisimme sen hyvin tehdä itse kohdemaissa. Jos taas on pakko ottaa maahanmuuttajia Euroopaaan niin

a)voisivat itse pyörittää ruokapuolta, siivouspuolta ainoastaan esimiehet voisi tulla valtiolta/yksityiseltä sektorilta. Jos oikeasti pakenee hätää niin ei mielestäni olisi kohtuuton vaatimus, ett keittäisivät itse safkansa ja tarjoilisivat sen muille sekä pitäisivät siisteydestä kiinni.

 

b)ehdottomasti leiri tyyppisesti hoitaa. Kuka tahansa voi vetää turavapaikkahakemuksen koska tahansa pois ja lähteä Suomesta tai Euroopasta pois, mutta ei oikein maistu tuo 5000+ vain kadonnutta maahanmuuttajaa joka siis on tilanne Suomen kohdalla tällä hetkellä.

UNrefugee agencyn mukaan vain 28% maahanmuuttajista jotka tulee välimerenmaista on lapsia. Tätä yritti kyllä ylekin vedättää vähän aikaa sitten heidän elääkö maahanmuuttaja kun kroisos testissä missä todettiin, että suurin osa maahanmuuttajista(refugees) on naisia ja lapsia vaikka suomeen tuleekin lähinnä vain nuoria miehiä.

Sitten Oliver väittää, että Saksa on yksi eniten maahanmuuttovastaanottavia maita ja porukka seisaaltaan hurraa kun maahanmuuttajat tulee junalla saksaan. Onkohan hän käynyt saksassa? Onko kuullut Colognen skandaalista? http://www.dailymail.co.uk/news/art...saulted-New-Year-s-Eve-Cologne-elsewhere.html Tän jälkeen varmaan naisetkin suorastaan hyppi ilosta.

Sitten John siirtyy näyttämään pätkiä missä muiden maiden poliitikot puhuvat negatviisiesti maahanmuutosta. John ei fiksuna äijänä tuhlaa sekunttiakaan perustelemaan näiden poliitikkojen kantoja, että miksi ne on tätä mieltä. Ja eipä keskiverto seuraaja varmaan jää tätä ihmettelemään tuntee vain syvää vihaa kun rasisteja näytetään ruudussa? Tätä veikkaan mä.

Totuudessa saksa on joutunut maksamaan 400biljoonaa euroa maahanmuutosta. Kantaväestö Saksassa ovat jäämässä vähemistöksi omassa maassaan ja rikollisuus on maahanmuuton seurauksena noussut. Tässä osa syitä miksi joku Puola ehkä voi vähän kenties yskiä kun eurooppa tekee ilmiselvää kultuurillista itsemurhaa.

Nämä samat yllämainitut "rasistit" on mm. puhuneet islamisaation uhasta sekä nationalistisesta tarpeesta että maa saa itse valita maahanmuuttajat, mutta tää ei oikein sovi Oliverin agendaan niin tästä ei hiiskuta tietenkään.

Sen sijaan hän käyttää useamman minuutin jauhaen jostain kameranaisesta joka potkii maahanmuuttajia. (n.s. aito yksittäistapaus.)

Oliver väittää, että tutkijat sanoo, että aluksi on pieni hinta ja myöhemmin maahanmuutto tuntuu nostavan kaikkien alueella asuvien palkkoja. Tämä kuullostaa puhtaasti älyttömältä!
Tää on absurdeinta ja typerintä mitä oon ehkä ikinä kuullut. Miten ne hätää kärsivät ei missään nimessä Iphone kädessä tänne tulevat nuoret työkykyiset miehet ovat sekä hätää vainoa pakenevia, että saman aikaisesti Suomen talouden tulevaisuus? Eiväthän he välttämättä osaa kirjoittaa tai lukea edes omalla kielellään tänne tullessaan. Ovat siis sekä avun tarpeessa, että samaan hengenvetoon nostavat meidän talouden. Kyseessä mahtaa olla mahtava schrodinger's refugee semmoinen, joka yhtä aikaa laiskottelee sossunrahoilla mutta samalla varastaa kantaväestön työpaikat.
Pidin tätä aina myyttinä, onneksi John Oliver tietää. Maahanmuutto viraston mukaan aika välillä 1.1.2016 - 30.6.2017. Työperäisiä oleskelulupia koskevat päätköset menivät seuraavalla tavalla:

Irakilaiset 62 kielteistä päätöstä 24 myöteistä.

Afganistanialiset 21 kielteistä päätöstä  7 myönteistä

Somalit 4 kielteistä päätöstä

Tullos ei sinällään yllätä, koska jos pahimmassa tapauksessa Saavut suomeen 10 turvallisen maan kautta ja et välttämtätä osaa edes kirjoittaa tai lukea omalla äidinkielelläsi ei työllistymismahdollisuudet Suomessa varmasti ole mitkään päätähuimaavat.  Tähän toki tulee lisätä vielä kulttuurien erot varsinkin erot siinä miten suhtaudutaan ylipäätään aikatauluihin tai työntekoon.

Suomessa joku ihan pikku työ kirjastonhoitajakin vaatii yliopistoutkinnon. Matalapalkkaiset työt kuten kassat ja vaikkapa hampurilaisten vääntäminen ovat kovaa vauhtia yhteiskunnassa vähenemässä ja koneistumassa. Jäljelle jää tosi vaikeita paljon miettimistä ja kielitaitoa vaativia töitä joihin nyt ei vaan kävellä suoraan Syyriasta ilman mitään formaalista koulutusta, ja samalla olla yhteikunnalle avuksi.


Ei sillä kyllä meidän silti pitää auttaa ihmisiä mutta järki pitää olla myös mukana. Ei voi vaan idioottina toistaa aivan aivokuolleita juttuja, että talous tulee nousemaan tällä pelilllä.  Onneksi oon juuri lukenut aiheesta kokonaisen kirjan:
http://www.suomenperusta.fi/wp-cont...louden-ongelma-vai-ongelmien-ratkaisu-pdf.pdf
Jos nopeeta haluaa tutustua niin Huoltosuhde etnisyyden perusteella on varmaan selkein indikaatio sille, että Oliver valehtelee! Todennäköisesti hän valehtelee ihan tietoisesti. Hän tekee tämän edistääkseen omaa agendaansa.
Immigration ei ole myöskään hänen lähteissään sama kun refugees! Vaikka se niin esitetäänkin. Tuskin juuri kukaan vastustaa Euroopan sisältä saman kulttuuripiiriin alta tulevaa työperäistä maahanmuuttoa kun puhutaan maahanmuutto ongelamasta niin kaikki ymmärtävät, että kyse on juurikin Afrikan sarvesta tulevista maahanmuuttajista, jotka pakenevat hätää ja kärsimystä. Sekoittamalla nämä kaksi asiaa kuin puurot ja vellit saadaan kyllä kivannäköisiä taulukoita ja tutkimuksia, jotka no helppo kyseenalaistamatta niellä kun ne tukevat Oliverin kaltaisten tyyppien epärealistista mailmankuvaa.
 

Loppuviimeksi John Oliverin schrodingerin maahanmuuttaja, on liberaali ääliöiden fantasiaa. Todellisuutta, jossa voi sanoa mitä tahansa kerätäkseen irtopisteet ja samalla viestittää lauman muille jäsenille miltä omat pierut oikeasti haisee.

Asioilla on monesti kaksi puolta ja kun kuitenkin puhutaan ehkä ns. aikamme suurimmasta ongelmasta niin suosittelisin jonkin asteista vakavuutta ja järkenkäyttöä käsitellessä tätä huippu politisoituaa asiaa.

John Oliver alat kuullostaa ideologilta ystäväiseni. Lopeta hölmöily ja pysy Stand-upissa se soveltuu sulle paremmin.


lähteitä radikaalien mielipiteitteni tueksi:
http://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean
http://therightscoop.com/united-nations-says-72-of-syrian-refugees-are-men-only-13-are-children/
http://www.wrwelcomesrefugees.ca/en...an_Refugee_Profile_Addendum__January_2016.pdf
https://www.imf.org/external/pubs/ft/sdn/2016/sdn1602.pdf
http://speisa.com/modules/articles/...rd-world-country-by-2030-according-to-un.html

Youtube roaming millenial Debunking John Oliver

https://www.youtube.com/watch?v=umqvYhb3wf4=3s

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat